Skorsten – Ingen røg uden ild

Opgrader dit hjem med en moderne og effektiv skorsten fra Vento Nordic

Drømmer du om at forbedre din varme i huset og optimere din pejseoplevelse? Så har vi løsningen. Hos Vento Nordic finder du et bredt udvalg af førsteklasses skorstene i stål, der kan opfylde dine behov og optimere opvarmningen fra din pejs eller brændeovn.

Oplev overlegen kvalitet og ydeevne

Vento Nordic er kendt for sin brændende passion for at levere produkter i exceptionel kvalitet og innovative løsninger. Vores sortiment af skorstene i stål, herunder den populære Vento stålskorsten i Premium serien, er designet med omtanke og fokus på detaljerne for at sikre optimal ydeevne og lang levetid. Disse skorstene er fremstillet af materialer i høj kvalitet, hvilket gør dem modstandsdygtige over for ekstreme temperaturer, korrosion og andre miljømæssige påvirkninger.

Skræddersyede løsninger til dit behov

Vi hos Vento Nordic forstår, at hver installation er unik. Derfor tilbyder vi et omfattende sortiment af skorstenssektioner, isolerede bøjninger, gulvkonsoller, startkonsoller, T-stykker, loftkraver, tagbæringer, vægbæringer, vægforankringer, miljøinddækninger, tagpapinddækninger, koblinger, spændebånd, regnkraver og hætter, der giver dig mulighed for at tilpasse din skorstensløsning efter dine specifikke behov.

Udnyt kraften i moderne pejse

Gør dit opvarmningssystem komplet med vores brede udvalg af pejse fra førende mærker som DRU og Spartherm. Uanset om du foretrækker den traditionelle charme ved en brændeovn eller bekvemmeligheden ved en gaspejs, har vi den perfekte løsning til enhver indretning og stil.

Et omfattende udvalg af tilbehør

Vento Nordic tilbyder et bredt sortiment af tilbehør og komponenter, der sikrer en problemfri installation og optimal ydeevne af dit skorsten system. Udforsk vores kollektion af pelletsrør, røgrør, stålforing, gulvplader, vermiculiteplader, glasnor/paksnor, rammer, dampspærremembran, lim/sværte/silikone, spraymaling, røgsuger og tagtrin/renselemme for at finde de perfekte accessories til din installation.

Find inspiration og ekspertrådgivning

Besøg vores hjemmeside for at få adgang til en bred vifte af ressourcer, herunder inspirationsgallerier, informative artikler og produktbeskrivelser ledsaget af detaljerede billeder. Uanset om du er boligejer, arkitekt eller opvarmningsprofessionel, er vores hjemmeside en værdifuld kilde til information, der hjælper dig med at træffe velinformerede beslutninger om dit skorsten system.

Opgrader dit hjem i dag med en moderne og effektiv skorsten fra Vento Nordic. Kontakt os nu for at få mere information og professionel rådgivning.