Backup strøm fra UPS anlæg

Sådan sikrer du en pålidelig strømforsyning

En pålidelig strømforsyning er altafgørende i disse fornyede teknologiske tider. Derfor har rigtig mange virksomheder opsat nødstrømsløsninger med UPS anlæg. På den måde er de sikret backup strøm, hvis der skulle gå noget galt.

Digitaliserings- og cloudificerings teknologier stiller strenge oppetidskrav til virksomhedernes tekniske infrastruktur og forsyningssikkerhed. Selvom Danmark som land ligger i verdenseliten angående forsyningssikkerhed, jf. World Energy Council, så kan selv få millisekunders strømafbrydelse have store konsekvenser for en konstant og sikker opretholdelse af driften.

Hvad er et UPS anlæg?

UPS er en forkortelse for Uninterruptible Power Supply, og fungerer som et nødstrømsanlæg. Et UPS-anlæg har til formål at fungere som en nødstrømsbatteri i tilfælde af strømafbrydelse. Derfor kan et UPS anlæg være med til at sikre en konstant oppetid. Det er særligt vigtigt hos virksomheder, som er meget afhængige af en pålidelig drift.

Hvilken UPS skal jeg vælge til min virksomhed?

Der findes forskellige UPS anlæg, som skal være med til at sikre en kontinuerlig strømforsyning. Afhængig af ens behov og mængde af strøm, skal der findes den korrekte løsning. Scanpotec tilbyder forskellige UPS anlæg, som kommer som 1- og 3-faset eller modulopbygget. Scanpotec forhandler Centiel UPS anlæg, som har markedets højeste certificerede oppetid.

Så står du og skal have opsat en nødstrømsløsning, så kan du kontakte Scanpotec lige her.


Ønsker du at læse flere indlæg som disse? Så følger du blot dette link.

Billede: Pexels