Sort golfparaply dobbelt skærm diameter 133 cm – Luksus

Sort golfparaply dobbelt skærm har en simpel åbning ved hjælp af ”safety Runner” teknologien. Paraplybutik modellen garanterer en højkvalitets vindtæthed. Paraplyens skærm yder den maksimale fleksibilitet i stormvejr. Paraplyens ribber er fremstillet i fiberglas og paraplyens håndtag er holdbart, hvilket er din garanti for en lang levetid. På skærmen er der et overlappende Fonewr Nano ventilationsdække med to lukkestropper, der modstår tryk foranlediget af vindstød, regn og skidt. Stropperne sikrer den optimale fiksering i lukket tilstand. Toppen af paraplystangen er fremstillet i ”forsølvet” plastik.  Bemærk det solide rette greb med golfboldlignende knopper. Håndtaget har plads til promoverende brands. Sort golfparaply med dobbelt skærm diameter yder læ til flere personer.

 • Paraplyens diameter: 133 cm
 • Længde i lukket tilstand: 104 cm
 • Paneler: 8
 • Vægt: 680g
 • Skaftets diameter: 14 mm
 • Skærm                        
 • Polyester
 • Håndtag                                                                                           
 • Plastik
 • Skaft                                                                                                
 • Fiberglas

Om der er tale om den almindelige tilskuer på golfbanen, den person der blot spiller golf for at slappe af og more sig eller om det er den, der spiller golf som udøver af sporten – for dem alle, er der et eneste vigtigt spørgsmål, der kræver en besvarelse. Golf foregår i det fri. Man er prisgivet vind og vejr, så man skal sørge for at holde sig tør, når det går for sig på alle niveauer. Intet under at mange stiller sig spørgsmålet: Hvilken af de sorte golfparaplyer dobbelt skærm skal jeg vælge?

Golfparaply sort golfparaply dobbelt skærm

Når det gælder alt golf tilbehør er en golfparaply sandsynligvis noget nær det vigtigste, man skal tage stilling til, inden man begiver sig ud på banerne. Du vil se den over armen hos den inkarnerede tilskuer, der trofast følger alle de store begivenheder på banen. Den giver beskyttelse både mod sollys, og når det pludseligt begynder at øse ned i store mængder.

Derfor foretrækker mange den også til andet, end det den egentligt er beregnet til. Ofte er den fremstillet i en standard, der vil forsvare dig mod elementernes hærgen på en golfbane. Sammenlignet med en almindelig regnbyge til hverdag inde i byen, hvor du kan finde læ, kan en golfbane i det åbne land hurtigt udvikle sig til et monsunlignende brusebad. Mange af Golfs topproducenter producerer et fantastisk udvalg af golfparaplyer, herunder Titleist, Footjoy, Galvin Green, Callaway, Ping, for nu blot at nævne nogle få. Vi vil her benytte lejligheden til at introducere det absolut nyeste skud på stammen – Paraplybutik.dk.

Er et par vigtige punkter skal tages i betragtning, når du køber en sort golfparaply med dobbelt skærm fra Paraplybutik.

Det er altid en god ide at vælge en paraply med en bred skærm. Paraplybutik golfparaply har en diameter på 133 cm, og den er sammensat af 8 paneler i polyester. Desto større skærm, desto bedre. Din golfparaply skal være stor nok til at kunne yde dig og dit udstyr den maksimale beskyttelse. En mindre skærm vil ikke være i stand til at kunne yde en tilstrækkelig beskyttelse, og det kan være til skade for dit helbred og for dit golfudstyr.

Stor sort golfparaply dobbelt skærm 133 cm diameter

Køb en sort golfparaply med dobbelt skærm, der er vindtestet. Dette er et endog meget vigtigt punkt, fordi vindhastigheden kan ligge på meget høje niveauer på den åbne golfbane. Paraplybutiks specialdesignede golfparaply kan modstå meget høje vindhastigheder.

Skaft i glasfiber

Også her kan Paraplybutik golfparaply levere. Før hen fremstillede man paraplyers skaft i metal. Men da dette øger paraplyens vægt, og da det forøger faren for lynnedslag, er man gået væk fra dette materiale. Det bedste er altid at købe en golfparaply med et fiberskaft. Den er lettere i vægt, den er fleksibel og den yder sikkerhed mod lynnedslag.

Paraplyen er sort med smukt design og form

Antallet af muligheder er rigtigt mange. Her introducerer vi den enkle sorte model, fordi vi ved, at den fortsat er populær, og fordi den også finder anvendelse udenfor banerne. Den ser virkelig professionel ud, og den vækker ikke al for meget opsigt.

Produktdata

Paraplybutik paraplyen er et ”scoop”, når det kommer til et eksklusivt design af det robuste håndtag. På selve håndtaget finder du nemlig de samme huller som i en golfbold. Med manuel åbning dækker paraplyen sagtens to personer.