Spar penge og få fiber til halv pris

Det er ingen hemmelighed, at alle ønsker adgang til et hurtigt og effektivt internet. Dette gælder uanset om du blot surfer på internettet eller streamer film og underholdning.

Billigt fibernet er eftertragtet, men ved at undersøge markedet og sammenligne priser på fibernet, så er du godt på vej.

Sammenlign priser og udbydere 

At vælge et budgetvenligt fibernet abonnement kan virkelig give dit økonomi et boost, og du kan potentielt set spare en pæn sum penge hvert eneste år. Vi er alle dybt afhængige af daglig adgang til nettet, og for nogle er det helt essentielt for at kunne passe vores arbejde.

Derfor er det ekstremt vigtigt at tage sig tid til at sammenligne priserne hos de forskellige danske udbydere. Det er også en god idé at kigge på anmeldelser – det kan du for eksempel gøre på Trustpilot.

Kan du få installeret fibernet?

Første step er at finde ud af, hvilke udbydere der tilbyder fiber internet i dit område. Du kan gøre det ved at søge online, eller bruge sammenligningssider for at få et overblik over dine muligheder.

Når du har en liste over mulige udbydere, skal du begynde at sammenligne priser og ydelser. Du kan altid tjekke op om du kan få fiber via tjekditnet.dk. Her kan du se svaret i løbet af et par minutter.

Tjek tilbud og kampagner

Den smarteste vej til billigt fibernet er at holde skarpt øje med specielle rabatter og kampagnetilbud. En stor del af internetudbydere sætter ofte i værk specielle tilbud eller kampagner, hvor du kan få fibernet til en nedsat pris, oftest for en afgrænset periode. Faktisk kan du i visse tilfælde spare helt op til 50% i forhold til den normale pris, som kan snige sig helt op på 400 kr. om måneden.

Er der ulemper ved fibernet?

Den bedste grund til at fibernet er, at du kan nyde en hurtigere og mere stabil internetforbindelse, selvom flere personer er online på samme tid. Du behøver ikke bekymre dig om at miste hastighed, når alle i husstanden streamer, spiller, surfer og arbejder på nettet.

Der kan dog også være ulemper, for fibernet er ikke tilgængeligt alle steder. Det er derfor nødvendigt, at du graver lidt i mulighederne for at få fibernet lige netop der, hvor du bor. Dette kan du gøre ved at kontakte de forskellige internetudbydere direkte. Bor du et stykke ude på landet, kan det være en udfordring at få fibernet, især hvis området ikke er gjort klar til fiber, eller hvis det kræver nedgravning af kabler. 

Det kan trække ekstra udgifter med sig. Men hvis I er flere i nabolaget, der går sammen om et fibernet-tilbud, kan det faktisk være en smart løsning, da regningen så kan deles mellem alle de interesserede naboer.