Lavenergihus fra Klimahuse

Byg et lavenergihus med Klimahuse

Klimahuse er et af de førende virksomheder indenfor opførelse af et lavenergihus. Med Klimahuse kan du bygge dit drømmehjem, som er bygget på kvalitetsmaterialer og er et lavenergihus.

Klimahuse sælger arkitekttegnede kvalitetshuse, hvor der er fokus på kvalitet og miljøet. Der kan vælge mellem en række forskellige hustyper, så I kan få præcis det hus, som I altid har drømt om. Med Klimahuse kan du bygge dit miljøvenlige lavenergihus, og de opfører huse i hele landet. Du får et hav af fordele med i “pakken“ når du bygger med Klimahuse.

Beliggenhederne for disse fantastiske lavenergihuse er både på Sjælland og i Jylland. På Sjælland finder du dem i Hvalsø 20 km fra Roskilde. Ellers findes der flere klimahuse i Skibby. I Jylland kan du finde et lavenergi hus i henholdsvis Ikast og Holstebro. Begge ligger i dejlige områder. Du kan se alle de forskellige grunde her.

Så går du om at bygge dit drømmehjem, så besøg Klimahuses hjemmeside. Her kan du blive inspireret til dit nye byggeprojekt, og dermed komme i gang med at skabe det, som vi alle sammen drømmer om – nemlig at skabe det perfekte hjem for ens familie.


Ønsker du at læse flere indlæg om nybygggeri, så kan du finde dem her.

Billede: Pexels