De nyeste trends indenfor nybyg

Hvis du går og overvejer at bygge nyt hus, så bør du bruge tid på at besøge byggeudstillinger for at se de nyeste idéer og muligheder indenfor nybyg. Her vil du have mulighed for at gå på opdagelse i de udstillingshuse, som de deltagende byggefirmaer har opført for at vise, hvad de kan, og hvad de mener, er et godt bud på et moderne familiehus.

Udearealet er kommet mere i fokus

Det er blevet vigtigere, hvordan huset præsenterer sig udefra. Du vil opleve, at der ikke kun er tale om vinkelhuse og længehuse. Der bliver leget med forskudte længer, H-huse, T-huse og meget mere. Det giver husene et mere spændende og personligt udtryk og større frihed, både i forhold til ruminddeling og placering af terrasser. Husene har typisk flere terrasser rundt om huset, placeret strategisk smart i alle de hyggelige kroge, som disse nye husforme naturligt skaber og selvfølgelig i forhold til rummenes placering indendørs. Der bliver brugt mere træ, både i form af lækre træterrasser og til beklædning på dele af huset.

De forskudte plan er tilbage

Mange byggefirmaer har taget de forskudte plan i brug igen, typisk i form af nogle få trin ned til en stue, for at skabe en huleagtig hygge, eller med et par trin op til børneafdelingen med værelser og et badeværelse. Det giver flere muligheder for at udtrykke sin personlige stil, og lege med indretningen.

Køkkenalrummet er kommet for at blive

Det er nok de færreste, der vil undvære et køkkenalrum i dag. Det er og bliver husets hjerte, og er her, familien samles til spisetid, lektielæsning og hyggeligt samvær. Rummet skal helst være stort nok til, at man uden problemer kan have gæster til middag, og det tildeles typisk flere kvadratmeter end stuen. Eftersom det er her, familien oftest bruger sin tid, har byggefirmaerne også gjort mere ud af forslag til nye detaljer i dette rum. Her kan blandt andet nævnes indbygget biopejs og en alkove med bløde puder og udsigt til haven. Viktualierummet er tilbage i form af et skjult depotrum og der er typisk højt til loftet med ovenlysvinduer og store panoramavinduer til haven. Detaljer som 2 ovne, enorme køleskabe med is automat, cooker og endda indbygget vinkælder eller vinskab er nærmest et must i dag. Husk dog at det kan være fristende, når alkohol er tilgængeligt hele tiden. En uskyldig last kan hurtigt ende med behov for alkoholbehandling, hvis ikke man er opmærksom på sit alkoholforbrug. Det kan hurtigt tage om sig, også selv om man ikke tror det. Når det er sagt, så er der bestemt ikke noget galt i at nyde et glas god vin og at være vinentusiast. Skulle du nu være i tvivl om hvorvidt du har et alkoholproblem, eller er du pårørende til en, du synes, har et problem, er det vigtigt at reagere og italesætte det. Jo tidligere man kommer i alkoholbehandling, jo bedre!