Sæt et unikt præg på din bolig

Det kan være svært at finde rundt i alle de trends, som man efterhånden kan finde på nettet og i boligmagasiner. Her har vi samlet nogle idéer til, hvordan du sætter et unikt præg på din bolig. Det kan være, at du har et værelse til overs eller måske har du nogle elementer i hjemmet, som du ikke er helt tilfredse med. Vi har prøvet at samle lidt af hvert, så der er noget til enhver smag.

Et farvet køkken

Det er faktisk slet ikke så svært at sætte farver på sit hjem. De fleste køkkenlåge og skuffefronter er i dag nemme at afmontere. Det giver utallige muligheder for at sætte lidt farve på hjemmet i hjertet af det hele. De seneste år har køkkener i hvid, sort og i rent træ sat dagsorden, men farverne er på vej tilbage! Det kan være en flot skovgrøn, en støvet blå eller måske tør du at gå hele vejen med en prangende orange? Vi glæder os til at se mange flere køkkener på vores vej de kommende år.

Et rum dedikeret til velvære

De seneste år er der i højere grad kommet fokus på personlig pleje og mental sundhed. Derfor er det ikke kun hjemmekontoret, der har fået sit eget værelse, men også rummet til dig selv. Det kan være et hobbyrum, eller det kan være et rum, der lægger op til en stille stund i eget selskab. De seneste år har vi set flere og flere, der vælger at få installeret en massagestol derhjemme. På den måde kan man tage den dybdegående velvære med hjem, og så kommer massagestolen desuden i massevis af typer og farver, så de kan passe ind i enhver indretning.

Tag kunsten med ind i dit hjem

Keramik, malerier og tryk i flotte pasteller er det nye sort. De flotte genstande er med til at booste interiøret og give det sidste touch til indretningen. Det behøver bestemt ikke at være kunst fra store, kendte designere, men det kan også sagtens være brugskunst fra den lokale genbrugsbutik. Især pastelfarverne har vundet frem i år, og det regner vi med, at det fortsætter med de næste mange år. Find for eksempel en smuk vase på loppemarkedet eller kig på Marketplace efter et nyt grafisk tryk i ramme til væggen. Mulighederne er mange, når det kommer til at tage kunsten med ind i sit hjem.