Fuldfør dine boligdrømme med en kæmpeparaply fra Paraplybutik på hele 180 cm i diameter

Altid plads til en mere! Det gælder for en kæmpe paraply, såvel som for den, der bruger den rigtige deodorant. Hvis man interesserer sig for dansk reklamehistorie, har man sikkert læst om dette slogan. Måske man måske ligefrem kan huske det, uden at man af den grund skal føle sig som en oldsag på alder med den sagnomspundne Metusalem. Det var en reklame, der hærgede de danske biograflærreder i 60’erne og 70’erne med ordene ”Altid plads til en til, der bruger Rexona”.

Find den rette paraply til dit bryllup med plads til mange under.

Det handlede om hygiejne og deodorantsæbe, der modvirker bakterier. Den, der brugte Rexona, tillod ikke ”svedlugten at få foden indenfor”, og derfor ville der altid være plads til en til, der brugte Rexona. Akkurat på samme måde er det med en kæmpe paraply. Under dens skærmende tag er der altid plads til en til – ikke så længe lager haves, men akkurat så længe, at den dækker. For en bryllups paraply med en skærm på hele 180 cm. kan mageligt dække 6 – 7 personer, når de danske festivaller oversiles med regn, der plasker ned fra Vorherres åbne sluser. Rigtigt mange golfparaplyer har en omkreds, der ligger et sted mellem ca. 100 og 110 cm, og den største, der kan findes i Paraplybutik, har en omkreds på hele 180 cm. Du behøver ikke at bekymre dig om vægt i disse tilfælde. Den vejer kun lige over 1 kg, denne kæmpe paraply. Alle paraplyerne er fremstillet af lette materialer.

Udvalg af paraplyer fra de helt små til de gigantiske paraplyer.

Paraplybutik har valgt at koncentrere sig om det lette, aerodynamiske eller virkeligt store, fordi man jo ofte kan komme i bekneb for under de våde danske himmelstrøg. Kæmpeparaplyen er især anvendelig på golfbanen, ved sportsstævner, festivaller og højtidelige lejligheder som f.eks. et bryllup. En bruger på internettet spurgte på sitet ”bryllupsklar” til den rette paraply med ordene: ”Altså, nu regner det selvfølgelig ikke d.13.august!!!!! (knock on wood), men jeg køber en paraply for en sikkerheds skyld…

Hvor kan man købe sådan en KÆMPE paraply henne? Som både kan dække gom, brud, slør og slæb? Synes jeg ser masser af mennesker på gaden med en, men jeg har aldrig set dem i butikkerne!? Svaret er indlysende – du køber den hos Paraplybutik, for de har de virkeligt store paraplyer til enhver lejlighed.”

Specielt den helt store paraply, der virkeligt dækker, har nogle fornemme egenskaber, der ikke skal ignoreres, nu du alligevel er på udkig efter en kæmpeparaply. For det første er der selve skaftet og skelettet på kæmpeparaplyen. Bemærk her det lette materiale; det er glasfiber. Hertil kommer, at kæmpeparaplyens plastiktipper sikrer de omkringståendes sikkerhed. Paraplyens greb er lavet af solidt gummi, der garanterer et håndfast greb. Skærmen er fremstillet af polyester. Paraplyens lukkes af med en smart pose med velcrolukning.

Skal du holde bryllup, så vælg mellem 3 forskellige farve varianter af denne ekstra store paraply.

Du kan vælge mellem lysegrå, navy blå eller sort hos Paraplybutik.dk. Deres kunder beretter med entusiasme om deres nyerhvervede kæmpeparaply. De var alle ualmindeligt begejstrede for, at kæmpe paraplyen ankom i god stand. Endvidere fortæller de også, at kæmpe paraplyen er enormt slidstærk. Den kan tåle de stærke vindstød uden, at den vender vrangen ud.