Restaurant NorR

Guide: Restauranter i Aarhus du skal prøve

Hvis du holder af god mad og vin, og godt kan lide at forkæle dig selv. Så skal du læse denne guide. Her giver vi vores bud på hvilke restauranter i Aarhus, der har fortjent et besøg. Læs med her.

Restaurant Martino – Marselisborg Havnevej 46B, 8000 Aarhus

Oksecarpaccio med parmesan og estragon dressing
Billede: Martino

Restaurant Martino er en italiensk restaurant med mad ud over det sædvanlige. Martino tilbyder både indendørs og udendørs servering. Til sommer er det oplagt at spise hos Martino på terrassen med udsigt over Marselisborg Lystbådshavn. Martino tilbyder både antipasti og pizzaer, og er i gang med at udvikle en ny menu til 2022. Du kan besøge deres hjemmeside her.

Restaurant NorR – Marselisborg Havnevej 46D, 8000 Aarhus

Billede: Restaurant NorR

Restaurant NorR serverer dejlig dansk mad med et nordisk twist. Lokalerne er rigtig hyggelige i deres jagtstue, hvor du kan få både 2-, 3- eller 4-retters serveringer eller a la carte. Restaurant NorR tilbyder en jordnær spiseoplevelse med fadøl fra bl.a. det aarhusianske bryggeri, Aarhus Bryghus. Du kan besøge deres hjemmeside her.

Den Lille Kro – Nørre Allé 55, 8000 Aarhus

Billede: Den Lille Kro

Den Lille Kro på Nørre Allé i Aarhus serverer klassisk dansk mad til en fornem pris. Stegt flæsk med persillesovs er et af deres største hits. Det er en lille og hyggelig restaurant, hvor der bliver skabt den hyggeliste atmosfære. Til maden bliver der serveret dansk øl og snaps. Du kan besøge deres hjemmeside her.

Restaurant Anker – Fiskerivej 12, 8000 Aarhus

Billede: Restaurant Anker

Restaurant Anker ligger i Nordhavnen i Aarhus. Madkonceptet hos Anker er fransk inspireret. Restaurant Anker skriver selv: “Vi er det mindst franske, franske brasserie i Danmark, og vi er nok mest for livsnydere, som går mere op i madoplevelsen, end at blive set.“ Du kan besøge deres hjemmeside her.

Dette er vores forslag til en inspirerende tur ud og spise.


Vil du læse flere indlæg som disse? Så kan du følge dette link.

Billede: Restaurant NorR