Træterrasse

Bliv sommerklar med en ny træterrasse

Sommeren nærmer sig. Hvis vejret bliver lige så godt som de sidste par somre, så er en træterrasse det perfekte opholdssted i solens varme stråler. En træterrasse giver et naturligt og moderne look, hvor man kan samles om spisebordet, i havemøblerne eller i loungesofaen og nyde venner og familiens selskab. Her er et par gode råd til din træterrasse.

Når du står overfor valg af træ til din kommende terrasse, er det vigtigt du finder ud af, hvilket udtryk du vil have terrassen får. Der findes mange forskellige træsorter, farver og udtryk. Et populært valg er træsorterne IPÉ eller Cumaru. De er i en varm rødbrun farve, som giver et interessant farvespil og et eksklusivt look. Det store udvalg af træsorter giver dig rig mulighed for at finde en som passer til dig. Du kan hos Bywood finde en masse terrassebrædder af forskellige træsorter til skarpe priser i højeste kvalitet.

Forlæng levetiden på din terrasse

Hvis du plejer din træterrasse ordenligt, så er der god mulighed for at forlænge levetiden på terrassen i mange år. Det handler om at give den korrekte pleje. Du kan behandle terrassen med træbeskyttelse eller træolie. I samme ombæring undgår du problemer med både fugt, skimmelsvamp og råd. Vedligeholdelse er derfor vigtig, da træet med tiden ellers vil blive nedbrudt. Der findes en række plejemidler, som kan bruges til den slags. Specielt mærket Trip Trap er yderst velfungerende.

Skab “hyggekroge“ på din terrasse

Det handler om at skabe hyggelige områder på terrassen, som indbyder til samtaler og skabelsen af gode minder. Hvor meget der er plads til indretning, det afhænger selvfølgelig af størrelsen på din kommende terrasse. Gode idéer er blandt andet store, smukke krukker og potter, som skal udsmykkes med grønne planter. Vælg nogle flotte havemøbler med behageligt materialevalg. De skal være klar på et omskifteligt vejr. En anden mulighed ville også være et bålsted, hvor I kan nyde de sene sommeraftener sammen med familien/vennerne.

Du ønskes held og lykke med din nye træterrasse!


Ønsker du at læse flere indlæg som disse? Så brug vores navigation lige nedenunder eller klik lige her.

Billede: Pixabay