Brunch

Aarhus: Byens bedste brunch

Er du fra Aarhus eller omegn, så kender du helt sikkert Varna Palæet. Varna Palæet tilbyder diverse arrangementer og selskaber, og derudover tilbyder de deres brunch på udvalgte søndage. En morgenmadsbrunch på Varna kan nydes i de smukkeste omgivelser med direkte udsigt til Århusbugten.

En brunch er en sammensætning af både frokost og morgenmad. Ordet stammer fra engelsk, og er en sammentrækning af ordene breakfast og lunch. Det er yderst populært i Danmark at tage ud og spise brunchbuffet sammen. Derfor findes der også rigtig mange steder, der tilbyder en sådan morgenmad.

Hvad indeholder deres brunch?

Varnas bud på en brunch indeholder alt hvad hjertet begærer. De ændrer løbende indholdet i deres menu, så det bliver tilpasset årstiden. Men som hovedregel kan du altid finde de klassiske røræg, pandekager og græsk yoghurt med frugt. Derudover har de en masse spændende menupunkter som oksecarpaccio, kold kartoffelsalat og Ratatouille med squash, aubergine og tomat. Udvalget er helt enormt. Vil du se hele udvalget fra menukortet, så kan du se menuen her.

Praktisk information

Varna serverer deres brunchbuffet udvalgte søndage fra 10:30 til 13:00.

Prisen er 425,- pr. person. Børn under 8 år er 245,- pr. person. (Under 2 år er gratis)

Der skal tilkøbes champagne, cava, juice eller kaffe efter ønske.


Ønsker du at læse flere indlæg som disse? Så kan du følge dette link.

Billede: Pexels