Hyundai

Ny bil: Find den model der passer dig

Skal du have ny bil? Der er efterhånden lavet rigtig mange forskellige bilmodeller, som imødekommer de forskellige behov hos folk. Om det er en familiebil du mangler eller måske en hurtig racer – så kan du finde modeller, som kan imødekomme det du mangler, og har brug for.

Hos Matchbiler i Viby sælger de helt nye biler fra mærkerne Hyundai og Mazda. De er en af de førende forhandlere på landsplan, og har et bredt udvalg. Søger du en racerbil til hverdagen, kan du købe deres Hyundai i30 N, som kommer med 2.0 T-GDi-motor og 280 hk, som giver adrenalinfyldte og interessante køreture. Står du omvendt og mangler en bil med plads til hele familien, så har de Mazdas CX-5 familie SUV. Denne bil er rummelig med plads til både børn og forældre. Samtidig med dette er der ikke er gået på kompromis med køredynamikken. Deres biler er for mange alt man drømmer om i en ny bil.

Overvejer du en el-bil?

Går du med overvejelser om at investere i en el-bil, så er der også rigtig mange muligheder. Den helt store nyhed er den banebrydende Hyundai IONIQ 5. Denne bil er blevet kåret til året bil i Danmark 2022. Med den kåring har det de sidste 3 år været en el-bil, som der har vundet årets bil. (Kilde: Bilbasen) Med Hyundai IONIQ 5 kan du køre grønt. Bilen kommer med hurtig opladning og rigtig god ydeevne. Du kan også købe hybridbiler hos Matchbiler. Det er blandt andet Hyundai SANTA FE plug-in hybrid eller Hyundai Tuscon plug-in hybrid.

Er du mere til leasingbiler?

Ønsker du ikke at købe en ny bil, men i stedet ønsker at lease en. Så er det også muligt hos Matchbiler. De har et stort udvalg af leasingbiler fra mange store mærker. Der er også både nye og brugte leasingbiler, som du kan lease gennem en lang række forskellige leasingformer. Så skal du have en ny Mercedes eller måske en BMW, og det måske er for dyrt at købe nyt – så kan de anbefales at lease.

Held og lykke med biljagten.


Ønsker du at læse flere spændende indlæg som disse? Så kan du følge dette link.

Billede: Pexels