Indretning af terrassen

Tips til indretning af terrassen

Annonce

Det er forår, og før vi ser os om, så er det igen tid til at finde havemøblerne frem. I dette indlæg hjælper vi med inspiration til, hvordan du skaber rammerne for en hyggelig terrasse. Forhåbenligt bliver du inspireret, og kan bruge det til at indrette din egen terrasse.

Forår betyder lyse morgener og naturligt sollys. Derfor er det vigtigt, at ens have og terrasse er klar til endnu en sommersæson. Specielt terrassen er et samlingspunkt for familien og vennerne, så derfor er det vigtigt, at du får indrettet terrassen hyggeligt.

Sæt et personligt præg

Sørg for at gør din indretning personlig, så du finder det behageligt at være der. Det er altid en god idé at matche indretningen fra huset, så der bliver skabt en rød tråd gennem hele indretningen. Ens terrasse er et stort ekstra rum i løbet af sommeren, så hold dig til hvad du kan lide, og fortsæt så i den stil. Der kan bibeholdes en hyggelig stemning med et lille bålfad, som der kan grilles skumfiduser på diverse sommeraftenener. TermaTech har forskellige bålfade og lys, som kunne være et forslag.

Gør indretningen af terrassen hyggelig

Gør det hyggeligt! Det lyder måske meget simpelt, og det kan det til dels også være. Skab hyggekroge med krukker og blomster, og anskaf levende lys fordelt pænt på terrassen. Dine loungemøbler skal invitere til hygge, og skal derfor være behagelige. Sørg for at have en solid og flot hyndeboks, som passer til indretningen på terrassen. Så du nemt kan tage hynderne ned i kassen, når vejret ikke er godt. Derudover er det altid en god idé både at have spiseplads og loungeplads, så man også kan nyde aftensmaden fra grillen udenfor.

Jeg håber du er blevet inspireret, og er klar på hvad sommeren byder.


Ønsker du at læse flere indlæg som disse, så kan du følge dette link.

Billede: TermaTech