Brandbil seng

Her finder du den perfekte børneseng

Annonce

Mangler du en ny børneseng? Som forældre er der mange beslutninger der skal tages i forbindelse med børneværelset. Det er blandt andet hvilken seng, der skal købes. Skal den være sjov, så dit barn kan lege og hygge i sengen? Eller skal den være detaljefyldt, så barnet fortsætter legen i drømmeland? Uanset hvad I ønsker, så kommer der her nogle sjove og finurlige muligheder, som kan inspirere jeres valg.

Brandbil seng

En brandbil seng er perfekt til barnet, som godt kan lide sjov og leg. Denne præcise brandbilseng kan købes som almindelig eller som dobbeltseng. Det er en detaljefyldt seng, så barnet rigtig kan leve sig ind i legen. Den kommer med lys i fronten, som kan styres med en tænd/sluk knap. Derudover er den med blå blink, rat og sidespejle. Sengen er af rigtig god kvalitet, som ethvert barn ville blive rigtig glad for. Du kan købe sengen her.

Traktor seng

Tænker I mere at temaet for sengen skal være landbrug, så er det måske en traktor seng der er bedre. Traktorsengen kommer også med mange detaljer, som bl.a. lyst i fronten. Denne seng kan fås i mange farver. Den kan fås i blå, rød, grøn og gul, så der er mulighed for at vælge dit barns yndlingsfarve. Kunne du tænke dig at købe en traktor seng, så kan du købe den lige her.

Der findes mange forskellige børnesenge – alt fra racerbiler til Thomas Tog senge. Du kan se hele udvalget af Chedanthes børnesenge med og uden køjesenge her.

Vi håber, at du finder den perfekte seng til dit barn!


Ønsker du at læse flere indlæg som disse? Så kan du læse videre lige her.

Billede: Chedanthe